Fondata in 1994, Tangram Srl este o societate cu capital privat, avand ca obiect principal de activitate prelucrarea foliilor P.V.C. dublu impregnate. Rezultat al muncii noastre sunt nenumaratele prelate auto de mari si mici dimensiuni, prelate C.F.R., prelate pentru uz industrial, acoperiri pentru spatii populate de mari dimensiuni, productie publicitara etc. Realizate din folii P.V.C. de inalta calitate, adaptate specificului fiecarei lucrari, intr-o gama larga de culori, produsele noastre isi dovedesc an dupa an durabilitatea si rezistenta.


Succesul produselor noastre se bazeaza pe calitate, aspect estetic deosebit, promtitudinea in executie, gasirea celor mai bune solutii tehnice pentru fiecare lucrare. Astfel, acordam aceeasi atentie oricarui produs realizat, indiferent de marimea lucrarii, de amplasarea sa sau de beneficiarul acesteia. Cel mai important pentru noi este ca toti clientii nostri sa fie multumiti de lucrarea executata. Precizia executiei, atentia deosebita aratata celor mai mici detalii, fac ca produsele noastre sa fie de cea mai buna calitate, sa se bucure de aprecierea si fidelitatea clientilor nostri.


In tendinta generala a ultimilor ani de a oferi clientilor produsul "cel mai ieftin", Tangram Srl nu a facut nici un rabat de la calitatea produselor sale. De aceea, pastram acelasi furnizor principal pentru folii P.V.C. dublu impregnate Sattler Europe - Austria, de a caror calitate suntem convinsi si o putem garanta la randul nostru clientilor. Multumim pe aceasta cale reprezentantilor acestei companii in Romania, Sattler Romania Srl - Timisoara, importator exclusiv al acestor folii, pentru sprijinul acordat si buna colaborare cu societatea noastra de-a lungul anilor. De asemenea, realizarea unor lucrari speciale solicita utilizarea de folii adaptate acestor cerinte. Multumim pe aceasta cale companiilor Ferrari - Franta si Giovanardi - Italia, reprezentantilor acestora in Romania, Trans Truc International Srl - Timisoara si Polytex Srl - Bucuresti pentru suportul acordat in realizarea acestor lucrari.


Dovada a seriozitatii noastre stau colaborarile pe care societatea noastra le are diverse companii: Interbrew, Brau Union Romania, JT International, Petrom SA, Canal 7 Srl., RBG Phoenix SA, Siromex Srl. precum si numeroase societati de transport: Maratrans SA, Tudnino Srl, Commita Srl, Kenwroth Srl. Considerand oferta noastra doar un inceput in directia intentiilor Dvs., nu ezitati a ne contacta in vederea detalierii aspectelor legate de materiale, caracteristici tehnice, termene de executie, conditii de livrare etc.