History
A Tangram Kft 1994-ben alakult és magán alaptokével rendelkezik, fofoglalkozása az átitatott (impregnált) PVC foliák feldolgozása. A munkánk eredményeként emlithetjük a számtalan ponyva fedések kis és nagy fuvarkocsikra, vasuti teherszállitokra, ipari felhasználásra, nagyméretu textil fedések népes felületekre, reklám felületek. A magas minöségu PVC folia feldolgozásakor figyelembe vesszük minden munka egyedi tulajdonságait. Egy nagy szinskála felhasználásával tartos termékeket gyártunk.

Objectives
Termékeink sikere a minoségre, esztétikai kivitelezésre, gyors legyártásra és a legjobb tehnikai megoldásokra van alapozva. Minden terméket nagy figyelemmel kezelünk függetlenül a munka méreteitol, elhelyezésétol és megrendelojétol. Számunkra a legfontosabb, hogy megrendeloink meg legyenek elégedve az általunk legyártott termékekkel. Termékeink különös pontossággal és figyelemmel vannak eloállitva, ennek köszönhetöen nagyon jó minoségüek. Ezért termékeink el vannak ismerve megrendelöink által.

Supliers
Az utobbi idoben mindenki megprobalja a legolcsobb terméket eladni megrendelöinek. A Tangram Kft ezt nem teszi meg a termékek minoségének a rovására. Ezért megtartottuk ugyan azokat az ellátokat az átitatott (impregnált) PVC foliák terén a Sattler Europe - Austria, ezen termékek minoségéröl meg vagyunk gyozodve és biztosithatjuk megrendelöinket a minöségi kivitelezésröl. Ezen átitatott PVC foliák kiváloan alkalmaszhatoak egyes külonleges térvezésu munkálatok elvégzésére amire a legmegfelelobb termékek és bíztosítják a legnagyob színvonalat. Ezen úton köszönjük a gyártoknak Ferrari - Francia ország és Giovanardi - Olasz ország, ezek Romániai Trans Truc International Kft - Temesvár és Polytex Kft - Bukarest a támogatást ezen tervek megvalosításához.

Clients
Fobb megrendeloink: Interbrew, Brau Union Romania, JT International, Petrom Rt, Canal 7 Kft, RBG Phoenix Rt, Siromex Kft, Maratrans Rt, Tudnino Kft, Kenwroth Kft. Ez a mi ajánlatunk, egy elso lépés önök felé, varjuk kérdéseiket, az anyagokrol, kivitelezési részletekrol, gyártási idotartamrol, stb.